Услуги

Мебели и обзавеждане

Поради нестандартните идеи и жилищни пространства на нашите клиенти ние предлагаме изработка на мебели по индивидуални размери. Разполагаме с цех за производство на всякакъв вид мебели. Работим с ПДЧ, MDF с естествен фурнир, MDF с полиуретаново покритие, масив. Материалите, с които работим са изцяло сертифицирани. Цената на мебелите включва изработка, материали, обков, монтаж.

Можем да изготвим за вас оферта за целия пакет услуги или за конкретно изделие.

Интериорен дизайн

Вие обзавеждате дома и офиса си според вкуса и индивидуалността си, ние ви предлагаме интериорен дизайн осигуряващ на вас и вашето семейство приятна среда за почивка и работа. Ние съчетаваме нашите идеи с вашите виждания и осъществяваме най – добрия интериорен дизайн за вас. За нас е важно всяка една част от проекта- цвят на стените, мебели и други детайли от интериора най- точно да подчертават вашата индивидуалност. Изготвяме 3D визуализация, като всяко нещо заложено в нея е действително и ние знаем как да го изработим. Предлагаме няколко варианта за обзавеждане за да може най – точно да определим вашите виждания за облика на помещенията в дома или офиса ви.

Идейният проект представлява компютърен модел на интериора, представен по няколко различни концепции- цвят на стените, разположение на мебелите, различни подови настилки, осветление. След уточняване на всички подробности от идейния проект се преминава към работния. Тук много прецизно се разглеждат чертежите и схемите с точни размери на помещенията. Работния проект свежда до минимум грешките при окабеляване или спукване на ВиК тръби по време на монтажите.

Строителство и ремонт

Ние предлагаме широка гама от услуги в областта на строителството: Поставяне на водопровод, ел. инсталации, гипсо-картон, лепене на плочки, боядисване, поставяне на подови настилки.

Нашата цел в работата е да ви предоставим комплексно обслужване и максимално улеснение при ремонта на дома и офиса ви. Освен, че сме направили вашия проект за интериорен дизайн ние можем и да го изпълним. Дългогодишният ни опит ни дава самочувствието, че ще изпълним качествено и отговорно зададения ни проект. С оглед на това, че ние сме изготвили 3D проекта и имаме ясно виждане за нещата по дизайна свеждаме до минимум грешките по ремонта и монтажа.